ATV

En fyrhjuling kan hjälpa dig med det tunga arbetet i skog och trädgård, likväl som den är ett perfekt fordon för äventyrlig körglädje. Oavsett vilka dina behov är så hjälper vi dig att hitta rätt fyrhjuling och tillbehör utifrån dina önskningar. Och när du har köpt din ATV hos oss får du självklart låna en släpkärra vid behov för att kunna transportera hem ditt nya fordon. Välkommen till oss på EKEBÄCKS!  

        

Att köpa en Segway ATV

ATV är förkortningen för All Terrain Vehicle, det som vi i folkmun kallar fyrhjuling. Alltså helt enkelt ett fordon som tar sig fram överallt. Vi på EKEBÄCKS brinner för motorfordon och skogsmaskiner och är din lokala ATV-handlare i Tranås. Att köpa fyrhjuling hos oss är ett lätt val därför att här hos oss får du all hjälp du behöver. Både inför, i samband med och efter ditt köp eftersom här hjälper vi dig att välja rätt modell utifrån just dina behov och önskemål.  Dessutom utför vi både service och reparation på din fyrhjuling när det är dags.

Är du på jakt efter en ATV för arbetet på gården och i skogen, eller en maskin för rent nöje? Vi har flera olika modeller av fyrhjulingar hos oss på EKEBÄCKS. Välkommen till vår butik där vår personal alltid är redo att hjälpa dig att välja rätt utefter dina önskemål!

 

Timmervagn med kran till ATV - köp dina tillbehör hos Ekebäcks
mijlöbild fyrhjuling i höstskog

ATV tillbehör och finansiering

På EKEBÄCKS ser vi till att både du och din ATV blir rätt utrustad. Så när det kommer till tillbehör har vi både hjälmar och skyddskläder lämpliga för ATV-körning. Dessutom finns en rad produkter som gör det tunga arbetet i skog och trädgård både lätt och funktionellt. Snöplog, timmersläp eller gallerkärra är populära tillbehör som vi vanligen har på lager i butiken.

Önskar du få hjälp med finansieringen av din nya ATV så erbjuder vi detta i samarbete med Wasa Kredit. Ring eller besök oss i butiken så berättar vi mer.

SEGWAY

…är vår främsta leverantör av fyrhjulingar till EKEBÄCKS i Tranås. Det här märket som tillverkar kvalitativa fyrhjulingar för yrkesbruk, och dessutom erbjuder även högklassiga ATV för nöjeskörning. Därför utgör detta märke tillsammans ett brett utbud av ATV.
Du hittar mer information på https://segwaypowersports.se/ Vid köp kan vi hjälpa dig med både finansiering och försäkring, kom in och prata ATV med oss på EKEBÄCKS i Tranås så berättar vi mer.