Trimmer och röjsåg

Där din gräsklippare inte kommer åt eller för röjning i skog och mark. Här på EKEBÄCKS hittar du  trimmers och röjsågar från Stihl av hög kvalitet. Vår duktiga personal hjälper dig med vilken trimmer eller röjsåg som är rätt för dig och självklart ser vi till att du får med dig rätt tillbehören och rätt skyddsutrustning hem. När det är dags för service är du välkommen tillbaka till oss på EKEBÄCKS då vi har en fullt utrustad serviceverkstad för både stora och små jobb.  

Rätt trimmer håller trädgården i trim

Stihls trimmers och röjsågar är byggda för att du ska kunna jobba länge utan att bli trött. Du kan enkelt justera skaftlängd och huvudets vinkel så att du lätt kommer åt att trimma överallt där du behöver. Vi har batteritrimmers med inbyggt eller med avtagbart batteri. Läs mer om batterier och laddtider här.

Stihl tillhandahåller ett brett utbud av maskiner för både hemmafixare och trädgårdsentustiaster, likväl för den som arbetar professionellt inom skogsbruk eller trädgårs- och parkvård. Vi på EKEBÄCKS försöker alltid ha ett så brett sortiment som möjligt för alla typer av kunder i lager, men givetvis kan vi beställa hem maskiner från hela Stihls produktsortiment! Kom in och prata med oss i butiken, eller ring oss på 0140 – 410 10 idag. Vi är redo att hjälpa dig!

 

Tre trimmertips från STIHL GARDEN

VAR SNÄLL MOT RYGGEN

Undvik jobbiga arbetsställningar genom att justera trimmerns skaftlängd med ett enkelt knapptryck. Du kan även vinkla handtaget så att vinkeln blir mer ergonomisk.

SKYDDA BUSKAR OCH TRÄD

Ska du trimma runt buskar och träd är ett bra tips att fälla ner trimmerskyddet – så att man kan gå nära utan att riskera att barken skadas.

MATA FRAM MER TRÅD

Genom att slå trimmerhuvudet lite lätt mot marken matar du smidigt fram mer tråd.