Elcyklar

Elcykel har blivit en stor favorit idag och det finns många anledningar till varför. Ett miljövänligt och fräsch sätt att pendla till jobbet, komma ut på nya äventyr eller uträtta vardagens ärenden. Med en hög framkomlighet och en extra skjuts på 25 km/h är elcykeln ett populärt val idag. 

EKEBÄCKS förser Tranås och Aneby med elcyklar

Det finns många anledningar till att elcykeln har blivit en stor favorit idag. Ett miljövänligt och fräscht sätt att pendla till jobbet, komma ut på nya äventyr eller uträtta vardagens ärenden. Här på EKEBÄCKS i Tranås erbjuder vi elcyklar, främst från svenska TWS men vi kan även beställa hem cyklar från t.ex. danska Winther. Alla våra märken står för kraft och kvalitet, cyklar som kan ta dig på många härliga mil i stad och natur.

När du köper en elcykel från EKEBÄCKS (endast 30 minuter från Aneby och Boxholm!) så kan du alltid känna dig trygg med vetskapen om att en av våra duktiga medarbetare har monterat och testkört din cykel. Sen kanske något känns fel, eller behöver justeras, eller när du helt enkelt har njutit så många mil att det blivit dags för service. Då är du välkommen tillbaka med din elcykel till oss på EKEBÄCKS i Tranås (just det, bara 30 minuter från Aneby) så tar våra duktiga servicetekniker hand om din cykel i vår cykelverkstad.

Elcykel för pendling, nöje eller rekreation i Tranås och Aneby

TWS tillverkar en klassisk modell av elcyklar. En populär cykel som passar hela familen. Kontakta EKEBÄCKS, din lokala TWS-återförsäljare i Tranås, Aneby, Boxholm och Eksjö, så kan vi berätta mer om cyklarna. Ring oss, skicka ett mejl eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan.

TWS elcykel stålblå
TWS elcykel rubinröd
TWS elcykel grafitgrå