Elcyklar

Elcykel har blivit en stor favorit idag och det finns många anledningar till varför. Ett miljövänligt och fräsch sätt att pendla till jobbet, komma ut på nya äventyr eller uträtta vardagens ärenden. Vi erbjuder el-cyklar i flera olika modeller och typer från både svenska TWS, danska Winther och amerikanska TREK.

kvinna cyklar elcykel i stan
man och kvinna elcyklar på cykelbana
man cyklar elcykel med grön hög häck i bakgrunden

EKEBÄCKS förser Tranås och Aneby med elcyklar

Det finns många anledningar till att elcykeln har blivit en stor favorit idag. Ett miljövänligt och fräscht sätt att pendla till jobbet, komma ut på nya äventyr eller uträtta vardagens ärenden. Här på EKEBÄCKS i Tranås erbjuder vi elcyklar från både svenska TWS, danska Winther och amerikanska TREK. Alla våra märken står för kraft och kvalitet, cyklar som kan ta dig på många härliga mil i stad och natur.

När du köper en elcykel från EKEBÄCKS (endast 30 minuter från Aneby och Boxholm!) så kan du alltid känna dig trygg med vetskapen om att en av våra duktiga medarbetare har monterat och testkört din cykel. Sen kanske något känns fel, eller behöver justeras, eller när du helt enkelt har njutit så många mil att det blivit dags för service. Då är du välkommen tillbaka med din elcykel till oss på EKEBÄCKS i Tranås (just det, bara 30 minuter från Aneby) så tar våra duktiga servicetekniker hand om din cykel i vår cykelverkstad.

Elcykel för pendling, nöje eller rekreation i Tranås och Aneby

TREK tillverkar flera olika typer av elcyklar. Här finns elcyklar för rekreation, stadspendling, shopping, mountainbiking eller racercykling. På TREKs hemsida hittar du hela utbudet. Kontakta EKEBÄCKS, din lokala TREK-återförsäljare i Tranås, Aneby, Boxholm och Eksjö, så kan vi berätta mer om aktuella modeller och leveranstider. Ring oss på 0140 410 10, skicka ett mejl eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan.