MC

Motorcyklar är en av våra stora passioner på EKEBÄCKS. Här har vi sålt och servat hojar sedan 1982 och våra duktiga verkstadstekniker har gott rykte om sig när det kommer till MC-service. Ett rykte som börjar sprida sig långväga och som vi är mycket stolta över. Eftersom våra tekniker har stort kunnande och insikt om service och reparationer på motorcyklar kan du alltid känna dig trygg när du köper en begagnad MC från oss.

 

Att köpa begagnad MC hos EKEBÄCKS

Den största fördelen när du köper en begagnad motorcykel hos oss på EKEBÄCKS är att ditt köp är skyddat av konsumentköplagen vilket innebär att om du upptäcker att något är fel på fordonet efter ditt köp har du rätt att reklamera felet (läs mer här). Därför är det alltid ett tryggare val att köpa en begagnad mc från en handlare än från en privatperson.

Vi vet hur viktigt det är för dig att ditt köp av mc blir bra och tryggt. Därför vill vi hjälpa dig med dina frågor och funderingar inför ditt köp. Vi kan stå till tjänst när det kommer till frågor om olika alternativ av finansiering och försäkring. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mejl, och alla frågor är välkomna, både innan och efter ditt köp. Därför kan du alltid känna dig trygg när du köper en begagnad mc från EKEBÄCKS i Tranås.

Medlemmar i SMR

EKEBÄCKS är medlem i SMR, Sveriges Motorcykelhandlares Riksförbund, en branschorganisation för seriösa och professionella mc-återförsäljare och verkstäder.  SMR ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är SMR-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en SMR-ansluten mc-handlare eller verkstad.

Utrustning och tillbehör

När du kommer till oss för att köpa din nästa MC så vill du såklart ge dig ut på vägarna direkt. Vi säljer både hjälmar och motorcykelkläder så att du inte behöver vänta på att komma iväg på ditt nästa mc-äventyr. Välkommen till butiken på Hestravägen 13 i Tranås/Ydre.