Släp

Letar du efter ett nytt släp? EKEBÄCKS är auktoriserad återförsäljare och tillika serviceverkstad för Brenderup släpvagnar och båttrailers. Vi har alltid ett antal vagnar i lager redo för leverans och är du på jakt efter en viss modell så beställer vi såklart hem till dig utefter dina önskemål.  Vi har även uthyrning, se nedan. 

fb_brenderup_1
kvinna, man och barn lastar ett mål på ett släp

Mer om släpvagnar från Brenderup

Med släpvagnen som utgångspunkt kan du lösa alla möjliga transportuppgifter eftersom Brenderups sortiment är väldigt stort och brett. Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. Innan det är dags att göra din transport kan det vara bra att ha koll på trafikreglerna. I Brenderups egna trafikskola får du mästerliga tips om bland annat säkring av lasten, backa med släp och hur du lastar båten.

Vill du extrautrusta ditt släp med galler eller vad sägs om en tipp? Då du blir av med din last i ett nafs. Eller kåpa, så du slipper skylta med den i onödan? Med tillbehör löser din släpvagn fler transportproblem än du tror. Vi på EKEBÄCKS i Tranås (nära Aneby, Eksjö och Boxholm) hjälper dig att välja rätt tillbehör utifrån dina önskningar och behov. Kom in till oss i butiken och prata med en av våra kunniga säljare så får du veta mer. Eller ring oss idag på 0140 – 410 10. Välkommen till EKEBÄCKS – din lokala Brenderup-återförsäljare i Tranås.