Verkstad

Verkstaden på EKEBÄCKS är en fullt utrustad serviceverkstad. Här tar våra duktiga verkstadstekniker emot både små och stora arbeten på din bil, moped, fyrhjuling, cykel, gräsklippare, motorsåg eller andra typer av maskiner. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Mitsubishi, Honda MC och Stihl. och utför självklart service på alla maskiner och fordon som vi saluför. Vår specialitet är service på bilar och Honda MC, men även andra märken och maskiner. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi utför service på din:

  • Bil
  • MC
  • Moped och elmoped
  • ATV / fyrhjuling
  • TWS Elcykel
  • Gräsklippare / robotklippare
  • Trimmer / röjsåg
  • Motorsåg
  • Häcksax och andra trädgårdsmaskiner

Honda MC service

Verkstaden på EKEBÄCKS är en auktoriserad serviceverkstad för Honda MC. Det innebär att när din Honda MC blir servad med garantivillkor och trygg service med hög kompetens av vår specialiserade och Honda-utbildade MC-tekniker. Att vi är en auktoriserad Honda MC-verkstad innebär att vi följer tillverkarens rekommendationer, har rätt utrustning och att din servicebok blir stämplad så att garantin fortfarande gäller.

Upphämtning & lånebil

Vid fordonsservice erbjuds lånebil under tiden din bil servas eller repareras och vi för dig som bor i Tranås erbjuder vi hämtning av det fordon eller den maskin du vill ha servad och/eller reparerad. Ring oss på 0140 – 410 10 eller fyll i formuläret nedan för att boka din service.

Däckbyte, däckhotell & däckservice, bara 10 minuter från Tranås

Det varierande nordiska klimatet gör att du behöver byta däck på ditt fordon både vår och höst för att behålla fordonets köregenskaper. När det är dags för däckbyte på ditt fordon i Tranås så hjälper vi på EKEBÄCKS dig. Låt våra erfarna fordonstekniker utföra ditt däckskifte för säsongen och passa på att även boka säker förvaring i vårt isolerade däckhotell. På så sätt slipper du transportera dina säsongsdäck och dessutom är dina däck tryggt förvar hos oss. Försäkrade mot brand, stöld eller skada. Vill du boka tid för däckskifte? Ring oss på 0140 – 410 10 och boka din tid för ditt däckbyte på EKEBÄCKS, endast 10 min från Tranås.

Vi utför även däckbyten på din motorcykel.

 

Hjulskifte 399 kr

Däckhotell 750 kr/säsong, inkl. hjulskifte.