Gräsklippare

Robotgräsklippare eller gräsklippare. Oavsett vilket man föredrar så vill vi alla ha en grön och frodig gräsmatta. Med rätt klippare blir jobbet enkelt för dig. Vi har både klassiska gå bakom klippare, åkgräsklippare och robotklippare från Stihl i vårt sortiment, bensin, batteri eller el, bioklipp eller uppsamling. Valen är många och vår duktiga personal hjälper dig att välja rätt maskin utifrån dina behov och önskemål. Här på hemsidan ser du vårt aktuella lager, har du siktat in dig på en särskild maskin så beställer vi självklart hem den åt dig på begäran.  

När säsongen är slut är det är dags för service och då är du varmt välkommen tillbaka till oss så ser vi till att din klippare är i prima skick inför nästa säsong.  

Ung kvinna klipper gräset med batteriklippare från Stihl
MI-RMI522C-EU-AW-001
Miljöbild traditionell gräsklippare från Stihl
Miljöbild Stihl robotgräskli

EKEBÄCKS levererar och installerar din nya robotgräsklippare 

Med rätt gräsklippare blir jobbet i trädgården ett lättskött nöje och du får mer tid över till annat. Oavsett om du klipper en liten trädgård eller större kommersiella ytor så vill du att klipparen ska göra jobbet lätt för dig. Hos oss på EKEBÄCKS i Hestra (Ydre kommun) hittar du den perfekta gräsklipparen och robotklipparen från vårt premiummärke Stihl.

Robotgräsklippare, installation i Tranås och Ydre med omnejd 

Vi säljer och installerar kompletta paket robotklippare. Du kan i lugn och ro titta runt på vår hemsida för att hitta den produkt som passar dig bäst – sedan tar vi hand om leverans och installation. Är du osäker på vilken modell som passar dina behov och din trädgård bäst? Gör ett besök hos oss i butiken eller slå oss en signal. Här får du träffa en av våra duktiga säljare, ställa dina frågor och få svar på vilken maskin som är rätt utifrån just din trädgårds behov. Vi installerar robotklippare i Tranås och Ydre, Aneby, Eksjö och Boxholm (med omnejd).

Mer om robotgräsklippare från Stihl

Stihls serie robotgräsklippare går under namnet iMow. Vill du läsa mer om dess funktioner och prestanda? Surfa in på deras hemsida.