Om Ekebäcks

I natursköna Hestra hittar ni EKEBÄCKS butik och verkstad. Företaget är lokaliserat här sedan starten 1970 och företagsnamnet kommer från just platsen vi finns på, Ekebäck. 

EKEBÄCKS är ursprungligen en bil- och servicefirma som utvecklats till att även handla och serva MC, moped, ATV och det nyaste tillskottet cykel, skog och trädgård. Vi tillhandahåller idag ett brett sortiment med fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi är återförsäljare för STIHL, TREK BIKES, VIARELLI, MITSUBISHI, GOES, HONDA och BRENDERUP.

Hos oss får du hjälp med servicearbeten inte bara på ditt fordon utan även på din släpvagn, cykel, gräsklippare, trimmer, motorsåg m.m. Vi är en fullutrustad och auktoriserad Mitsubishi-bilverkstad och Honda MC-verkstad. 

Vår personal är erfarna och pålästa om de produkter vi marknadsför. Du är alltid välkommen att kontakta oss, i butiken, på telefon eller via mejl, så hjälper vi dig att välja rätt produkt utifrån dina behov. Vi är även redo att utföra underhållsservice på alla typer av produkter som vi saluför. Vi arbetar med ledorden hög servicenivå och korta ledtider. Vårt självklara mål är att alla våra kunder ska vara nöjda!