Begagnade bilar

Vi på EKEBÄCKS är auktoriserad återförsäljare för Mitsubishi Motors sedan 1992 och i vår verkstad har det mekats sedan 1930-talet. Med den samlade erfarenheter av från Mitsubishis värld i snart 20 år och över 50 år i bilbranschen så har vi god vana av att hjälpa våra kunder med ett tryggt och säkert köp av bil, både gällande nya och begagnade bilar. Vi finns här för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Köpa eller leasa? Serviceintervall och löpande kostnader? Hjälp med finansiering och försäkringsfrågor. Ja, det är mycket att tänka på och ta ställning till när det är dags för dig att köpa bil. Men oroa dig inte, vi finns här för dig, både innan och efter ditt nästa bilköp!

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Att köpa begagnad bil från EKEBÄCKS

Den största fördelen när du köper en begagnad bil av en bilfirma är att ditt köp är skyddat av konsumentköplagen vilket innebär att om du upptäcker att något är fel på bilen efter ditt köp har du rätt att reklamera felet (läs mer här). Därför är det alltid ett tryggare val att köpa en begagnad bil från en handlare än från en privatperson.

Vi vet hur viktigt det är för dig att ditt bilköp blir bra och tryggt. Därför vill vi hjälpa dig med dina frågor och funderingar inför ditt köp. Vi kan stå till tjänst med frågor om olika alternativ av finansiering och försäkring. Har du behov av att extra utrusta din nya bil med till exempel dragkrok, takräcken eller ljusramp, så kan vi ordna det åt dig. Har du fler frågor så är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mejl, och alla frågor är välkomna, både innan och efter ditt köp. Därför kan du alltid känna dig trygg när du köper en begagnad bil från EKEBÄCKS i Tranås.